Kontakta oss

Om du undrar något är det bara att kontakta oss! För säkrast svar, skicka mail. Kommentarer "försvinner" ibland i mängden om det kommer in många. Kommentarer är däremot att föredra om du bara vill berätta något för oss som du kanske inte absolut förväntar dig ett svar på.

KOMMENTERA I BLOGGEN - Skriver du med din bloggadress får du svar i din egen blogg, har du ingen blogg skrivs en kommentar i samma inlägg som du kommenterade. Vill du ha svar via mail, läs nästa alternativ.

SKICKA ETT MAIL - Gå in på webshopen och använd kontaktformuläret eller maila direkt till info@decoliie.se.

Vi tar mycket gärna emot feedback. Både positiv som negativ angående webshopen, produkterna eller vad som helst egentligen som du har någon åsikt om. Vi vill utvecklas och göra webshopen så bra det går för dig!

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Premiär igår!

Då har webshopen decoliie.se varit igång i lite över ett dygn, och nervositeten har börjat släppa :) Grym respons och fina kommentarer på min privata blogg liie.se.

Jag kommer blogga både där och på den här bloggen. Skillnaden är att på min privata blogg kan du läsa om så mycket mer än bara smycken, där skriver jag om allt möjligt, inredning, renovering, musik och mycket mer. Här kommer jag bara skriva om smyckena, visa nyheter och annat som hör till smyckestillverkningen.

Hoppas ni kommer fortsätta kika in här och även besöka webshopen, det planeras nyheter för fullt! :)